Thursday, October 27, 2011

Tagasiside

Teadmatusest koostasin esialgu kodulehe veebiloomise mootori Web Page Maker`i abil. Seda seepärast, et puudusin loengust, kus kodulehe tegemisega alustati. Nagu õppejõuga hiljem konsulteerides selgus, oli abiprogrammide kasutamine vastuolus kursuse kavaga. Programmeerimise teel kaotasin kodulehel olevad reklaamid. Peale seda kogemust leian, et HTML-i programmeerimise õpetamine on pisut liig sellel erialal, mida omandan. Selle õppimiseks oleks asjakohane eraldi kursusel osalemine, mis seda teemat puudutab. Arvan, et kui mul peaks tulevikus vaja olema kodulehte koostada, kasutaksin selleks asja tundvate inimeste abi.

Muid ootusi kursusele, kui midagi vajalikku oma eriala jaoks omandada, polnud. See eesmärk sai ka täidetud, kuna päris põhjalikult käsitleti erivajaduste ajalugu, IT ja erivajaduste seoseid , tugitehnoloogiat. See kõik andis päris hea pildi sellest, kuidas võivad arvutid olla abiks erivajadustega inimestele. Iganädalaste ülesannete tegemisel oli selle pildi loomises suur osa. Ülesanded polnud küll kontimurdavad, aga nõudsid väga palju aega. Minu jaoks puudub asjal jume, kui ma korralikult ei süvene ja piisavalt teavet ei hangi, seepärast püüdsin iga ülesande juures kasutada enam kui ühe allika abi.

Millele tuleks tulevikus kindasti tähelepanu pöörata, on õige ja uuendatud  informatsioon kususe kohta Wikiversity`s. Aegunud informatsiooni tõttu jäin ilma viimasest kontakttunnist. Kahjuks ei olnud õige info minuni ka suusõnaliselt jõudnud. 

No comments:

Post a Comment